11/18/2019

L’Expoclick Amposta tanca amb més d’11.000 visitants

Amposta no només ja s'ha consolidat com un espai més per als amants dels clicks, sinó que ha aconseguit ser la capital del Playmobil amb un rècord d'assistència que supera els 11.000 visitants.

Entre el 8 i l'11 de novembre, el pavelló firal 1 d'Octubre va acollir la mostra que, en aquesta VIII edició va comptar amb un total de 25 diorames, a banda d'un espai central de diorames de més petita escala que han dissenyat i preparat els nens i nenes d'entre 4 i 16 anys en el marc de la mostra. Els més petits també poden gaudir d'una gimcana, el Buscaclick, on han de buscar diferents personatges al llarg de tot el recorregut expositiu.

La fira ha comptat, de nou, amb el Concurs d'Instagram inspirat en la mateixa ciutat d'Amposta i altres llocs emblemàtics de les Terres de l'Ebre.

Aquest any també s'ha posat en marxa un concurs d'aparadors entre els diferents comerços de la ciutat, inspirat en el món del Playmobil.

D'aquesta manera, Amposta segueix apostant per convertir-se en un referent com a ciutat de mostres i que aposta per fer-se un lloc al mapa firal català.Amposta, Montsià, 11 de novembre de 2019Redactat per: Irene López