11/03/2019

La Cambra de Comerç tindrà una oficina descentralitzada al Consell Comarcal del Priorat

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Priorat ha aprovat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus que, entre d'altres coses, preveu l'obertura d'una oficina descentralitzada de la Cambra a la seu del Consell Comarcal, a Falset. La Cambra de Comerç mira així d'apropar-se a les empreses del Priorat, mentre que el Consell Comarcal hi veu una millora en els serveis que s'ofereixen presencialment als empresaris i emprenedors de la comarca.

El conveni preveu  la "presència física d'un tècnic de la Cambra de Comerç, especialitzat en formació, internacionalització i emprenedoria, que atendrà les necessitats de les empreses que vulguin traslladar les seves consultes".  Aquest tècnic també atendrà "les consultes que li pugui traslladar l'àrea de Promoció Econòmica del Consell amb l'objectiu de col·laborar i establir sinèrgies". D'acord amb aquest objectiu, el Consell Comarcal del Priorat cedirà un espai físic a la Cambra, "un espai del qual disposarà un dia a la setmana", amb la possibilitat d'ampliar els dies si és necessari.

El president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, s'ha felicitat d'aquesta iniciativa "per les facilitats que pot aportar als empresaris de la comarca, ja sigui en els programes de suport a la internacionalització, la formació i l'orientació als emprenedors, entre d'altres serveis".