11/04/2019

Els Reguers acull la XIII edició de la Fira del Rovelló

Al llarg d'aquest cap de setmana, ha tingut lloc una nova edició de la Fira del Rovelló dels Reguers. La inauguració de la fira va ser ahir a la tarda, a càrrec de Gisela Bosch. L'acte també va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i l'alcaldessa dels Reguers, Anna Rehues.

El mateix dia es va fer La Marató de Pauma Solidària i el tast d'all-i-oli, a càrrec de la Confraria de Mestres Morter de la Fira de l'Oli de Jesús. Al vespre, hi va haver una actuació musical per part dels Gitanets i el paiet Mauri.

El darrer dia de la mostra s'ha pogut participar al taller de llatadores d'Els Reguers. No obstant això, les activitats que s'havien de realitzar aquesta tarda, abans de la clausura de la mostra, han quedat suspeses a causa del fort vent i de l'alerta VentCAT que ha activat el servei català de trànsit a tot el nostre territori.

Aquest any, la fira va comptar amb prop d'una vintena d'expositors que van poder vendre els seus productes als visitants i gaudir de l'ambient festiu en tot moment. Uns estands que eren destinats als rovellons i als productes típics i artesanals de les Terres de l'Ebre.

Els Reguers, Terres de l'Ebre, 1 de novembre de 2019

Redactat per: Irene López