11/20/2019

El Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà 14 persones desocupadesper facilitar-los l’adquisició d’experiència

El Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà un total de catorze persones en situació d'atur amb l'objectiu de facilitar-los la pràctica laboral i l'adquisició d'experiència. Es tracta d'una iniciativa que forma part del programa d'ocupació Enfeina't, que l'ens comarcal posarà en marxa gràcies a una subvenció de 405.085,35 euros del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i del Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Enpleo, Migraciones y Seguridad Social.

Pel que fa a la durada dels contractes laborals serà de 12, 9 o 6 mesos i les persones participants en el programa disposaran d'una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial per al posterior retorn al mercat laboral. Concretament, el Consell Comarcal del Baix Ebre contractarà cinc administratius/ves, quatre auxiliars administratius/ves, tres peons de brigada, un tècnic/a de turisme i un tècnic/a d'empresa.

El programa Enfeina't s'adreça a persones en situació d'atur de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i que porten un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d'un període de 18 mesos. El procés de preselecció dels candidats per cobrir els diferents llocs de treball es realitzarà a través de l'Oficina de Treball de la Generalitat a Tortosa, on es pot formalitzar la inscripció fins al 22 de novembre.