11/19/2019

El Cor Ciutat de Reus actua per primer cop a Tortosa

El passat dissabte, el Teatre-Auditori Felip Pedrell de Tortosa va acollir el concert La Veu dels Seus Somnis, una actuació que trenca amb la concepció tradicional del concert coral, afegint en les seves produccions tota una sèrie d'acompanyaments instrumentals, coreografies i l'enllaç d'un fil argumental propi al llarg de tot el concert.

Una aposta que busca endinsar-se en el repertori del pop i del rock, de la mà d'artistes com Freddie Mercury i Michael Jackson, dues de les figures més emblemàtiques d'aquells temps.

I amb aquest repertori, el Cor Ciutat de Reus és el primer cop que actua als escenaris tortosins. Però, no ho van fer sols, atès que els van acompanyar els alumnes de l'Espai de Cos i Veu d'Acadèmic, a l'inici i al final del concert amb la interpretació de la cançó "Heal the World", de Michael Jackson.

A l'acte hi va assistir el regidor de cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Ximo Martorell, que destacà que "és molt interessant que Tortosa aculli noves formacions perquè també és una forma de donar-les a conèixer" i que "estem orgullosos d'estar avui aquí per escoltar aquesta aposta trencadora del Cor Ciutat de Reus".

 

Tortosa, Terres de l'Ebre, 9 de novembre de 2019

 

Redactat per: Irene López