11/13/2019

El Consell Comarcal del Baix Ebremillora el ferm de la Via Verda entre Xerta i Tortosa

Aquesta setmana han començat els treballs de manteniment i adequació del ferm de la Via Verda en diversos trams de la via compresos entre Xerta i Tortosa. Concretament s'actuarà sobre una superfície de 1.264 metres, on es renovarà l'asfalt i es podaran els arbres. Les obres, que es financen amb una subvenció de la Diputació de Tarragona, tenen un cost de 21.366 euros i les duu a terme l'empresa Contregisa.

Pel que fa a la durada dels treballs serà de tres setmanes i durant aquest període la via estarà senyalitzada per obres. Tot i que no es restringirà la circulació per la Via Verda, en algun moment podria quedar afectada pel pas de camions i formigoneres, per la qual cosa es demana prudència als usuaris.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha decidit executar la millora d'aquest tram de la Via Verda durant el mes de novembre perquè és una de les èpoques amb menys usuaris. "Des del Consell treballem perquè el Baix Ebre sigui una destinació cicloturística de referència i per això és necessari que la Via Verda estigui en bon estat", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.