11/15/2019

El Col·legi de Periodistes celebra el Dia Mundial de la Televisió

La Demarcació Terres de l'Ebre organitza per a celebrar el Dia Mundial de la Televisió, el pròxim dia 21 de novembre, una taula rodona amb professionals d'aquest mitjà a les Terres de l'Ebre.

La taula rodona començarà a les 19 hores i comptarà amb la participació de Lídia Labernia, de RTVU; Susanna Cases, de Canal Terres de l'Ebre; Gustau Moreno, de Canal 21 Ebre; Víctor Sorribes, corresponsal de TV3, i Jordi Pazos, de TAC12, i durant molt de temps vinculat a la televisió ebrenca, va ser-ne un dels realitzadors pioner d'aquest mitjà a les Terres de l'Ebre. L'acte estarà moderat pel periodista i vocal del Col·legi, Oriol Gracià.

Els tertulians parlaran del passat, present i futur d'aquest mitjà de comunicació de masses des de la perspectiva dels respectius mitjans: tres televisions locals convencionals (Canal 21 Ebre,  Canal Terres de l'Ebre i TAC12), una televisió digital (RTVU) i des de la corresponsalia d'una televisió nacional (TV3). Parlaran del naixement d'aquest mitjà, de com ha anat evolucionant al territori, de les dificultats i encerts...