11/01/2019

COMUNICAT PREMSA ERC EBRE: "Esquerra Republicana demana tornar més forts a Madrid per fer sentir amb més força la veu de les Terres de l’Ebre"


El cap de llista de la coalició Esquerra Republicana – Sobiranistes al Senat, Miquel Aubà; i la candidata al Congrés de Diputats, Norma Pujol, han fet la tradicional penjada de cartell d'inici de campanya electoral a Tortosa acompanyats de càrrecs i militants del partit.

Pujol ha afirmat que "Esquerra Republicana de Catalunya tornarem més forts a Madrid per sentir amb més força la veu de la gent de les Terres de l'Ebre".

La candidata ha manifestat que "tornarem més fortes a les urnes per donar una resposta clara i contundent a la sentència, i fer un crit de llibertat contra la repressió". En aquest sentit ha destacat que "a més repressió, nosaltres hi posarem més vots i més democràcia".

La regidora flixanca ha advertit els partits espanyols que "cal una solució democràtica al nostre conflicte que passa pel diàleg, la negociació, la democràcia i l'exercici del dret a l'autodeterminació".

Pujol ha criticat l'actitud del PSOE: "Sánchez ha volgut cronificar el conflicte de Catalunya i en cap moment ha volgut buscar cap solució. Esperem que després de les eleccions algú de l'Estat segui a la taula del diàleg".

La candidata ebrenca s'ha mostrat "convençuda que  el 10 de novembre Catalunya i les Terres de l'Ebre votaran en clau de llibertat, d'amnistia, de diàleg i d'autodeterminació".
El cap de llista al Senat, Miquel Aubà, ha afirmat que "*ni ens rendim, ni ens cansem; hem de tornar més forts a Madrid per fer sentir la veu del territori".

Aubà ha destacat "la importància d'una Esquerra Republicana forta a Madrid per impedir qualsevol pacte de govern PSOE-PP o PSOE-Ciudadanos".

El candidat ha demanat "ser més forts a Madrid per reivindicar les necessitats i mancances de l'Ebre que des de fa anys no són ateses per l'Estat".