10/10/2019

XIV edició de la Festa de les Entitats Socials de Tortosa

La tradicional Fira Jove de la Solidaritat que fa uns anys es va traslladar a la plaça de l'Ajuntament, aquest any retorna sota el nom de Festa de les Entitats Socials. La jornada, organitzada conjuntament entre l'Ajuntament de Tortosa i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, pretén donar a conèixer quines són les principals entitats solidàries que tenen seu al nostre territori.

Una bona iniciativa per donar a conèixer a la ciutadania, però, sobretot als més joves, quines són les tasques que desenvolupen cadascuna d'aquestes entitats i per què són tant importants per al teixit associatiu de la ciutat.

Una vintena d'estands, ubicats a l'entorn de la plaça, han ofert tot tipus de tallers i d'informació durant una intensa jornada que s'ha allargat fins a les 20:30h de la tarda.

L'acte ha comptat amb l'assistència de la regidora d'Acció Social, Diversitat cultural, Igualtat i Drets Civils, Mònica Ripoll, que ha fet una visita als estands participants, entre els quals en destaquen els de la Fundació ELA Miquel Valls, Creu Roja, Atzavara Arrels, AFATE, Mans Unides, AECC Catalunya Contra el Càncer o Obre't Ebre, entre d'altres.

Durant el dia, a l'escenari de la plaça hi ha hagut diferents activitats i actuacions, com la de la Coral Decibels, el centre de dansa Neus Rodés, el grup Obscens o el cor infantil de Labinota.Tortosa, Terres de l'Ebre, 28 de setembre de 2019Redactat per: Irene López