10/22/2019

Una trentena de famíliesparticipen en les II Jornades d’Acolliment d’Infants i Adolescents

Una trentena de famílies van participar ahir en les II Jornades d'Acolliment Familiar d'Infants i Adolescents de Tarragona i les Terres de l'Ebre, una jornada que va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre organitzada per l'Associació de Famílies d'Acolliment de Tarragona i l'Ebre.  El president del Consell, Xavier Faura, i la consellera comarcal d'Infància i Adolescència, Rosalia Pegueroles, van donar la benvinguda als participants i els van agrair la tasca que fan.

Durant la jornada les famílies acollidores van intercanviar experiències i se'ls va lliurar un exemplar de "Moments de goig", un conjunt de relats de famílies acollidores que expliquen la seua experiència a partir d'instants que els han marcat positivament. Els participants també van confeccionar un "arbre màgic" amb missatges que expressen l'experiència positiva d'acollir.

Actualment, l'ICIF (Institució Col·laboradora d'Integració Familiar) del Consell Comarcal del Baix Ebre fa el seguiment de 54 famílies acollidores i 67 infants.