10/20/2019

Tortosa ha acollit la 24ª edició de l’Ebreokasió, la fira del vehicled’ocasió

Entre el 18 i el 20 d'octubre, el pavelló firal de Tortosa ha acollit la 24ª edició de l'Ebreokasió. Dissabte va tenir lloc l'acte inaugural a càrrec de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el regidor de Fires, Sisco Pepió, i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, entre d'altres membres del consistori, que van realitzar una visita a cadascun dels expositors de la mostra.

Per la seva banda, el regidor de Fires, Sisco Pepió, va dir que "l'Ebreokasió és una fira consolidada al calendari firal i que ha esdevingut un referent al territori pel que fa a la venda de vehicles".

El director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando va destacar que "des de Fira Tortosa s'espera que vinguin més visitants que l'any passat i que vagin molt bé les vendes", ja que amb el que porten de fira el volum de vendes avança a molt bon ritme entre tots els concessionaris que es mostren satisfets d'aquest èxit, malgrat que el temps no hagi estat gaire favorable i que se'n ressentissin una mica més la tarda de divendres, a causa de les manifestacions de la sentència del procés que van tornar a provocar afectacions al trànsit.

Ferrando també ha destacat que "tot i que el principal gruix de clients són de Tortosa, cal destacar que també ens vénen compradors de les altres comarques ebrenques i del camp de Tarragona, mentre que un 9% del total són de Castelló".

Respecte a les xifres de vendes de l'anterior edició, la mostra va tancar amb un total de 52 vehicles venuts i amb un volum de negoci d'uns 750.000€. Enguany han vingut 8 expositors amb un total de 200 vehicles exposats.

En aquesta fira els interessats poden trobar les millors ofertes de vehicles de segona mà, de gerència i de quilòmetre zero, així com també cotxes de models híbrids i ecològics.

Aquesta és la segona edició d'una Ebreokasió ja recuperada d'uns anys de crisi econòmica que van arribar a ser molt durs per al sector automobilístic. I tots els indicatius apunten que aquest any seguirà una línia similar a la de l'anterior edició en quant al volum de vendes generades, tot i que encara no s'han donat a conèixer les xifres oficials.Tortosa, Terres de l'Ebre, 20 d'octubre de 2019Redactat per: Irene López