10/09/2019

Nou rècord de corredors a la 6enaedició de la Marató del Priorat més internacional, amb més de 700 participants

Finlàndia, Rússia, Brasil, Suècia, Colòmbia, EEUU, Mèxic, Austràlia, Polònia, Alemanya, Bèlgica o Canadà són alguns dels més de 15 països d'origen dels més de 700 participants d'aquesta 6ena edició de la Marató del Priorat.

Àlex Llaveria i Elena Calvillo s'han imposat a la distància de Marató, i Pablo Vázquez i Pat Perpinyà han guanyat la Mitja Marató. Aquests són els primers classificats d'una cursa on l'esperit de participació supera àmpliament al de competició; un esdeveniment esportiu en el qual qui fa pitjor marca pot gaudir encara més del paisatge, dels tasts de vins dels més de 20 cellers col·laboradors de la DOQ Priorat i DO Montsant maridats amb productes de la terra, de la música, del teatre i de les moltes altres sorpreses trobades als avituallaments presents al llarg del recorregut.

Els participants ho saben i, en major nombre i més disfressats que en cap altra edició, han gaudit un any més d'una jornada espectacular en plena verema.

La Marató del Priorat comença a esdevenir un clàssic en el calendari del corredor, un esdeveniment únic en la seva espècie, la cursa a on tornar i retrobar-se amb la resta d'antics i –cada cop més –nous participants. La tardor comença amb la Marató del Priorat!

 

 

Els guanyadors de la VI Marató del Priorat han estat:

 

 

Pòdium masculí MARATÓ

 

Alex Llaveria

3h 14min

 

Enric Caballé

3h 53min

 

Xavier Rodríguez

4h 08min

 

Pòdium femení MARATÓ

 

Elena Calvillo

4h 16 min

 

Helena Sirisi  

4h 41min

 

Bozena Kosinska

4h 48min

 


Pòdium masculí MITJA

 

Pablo Vázquez

1h 39min

 

Jordi Martí

1h 42min

 

Agustí Peñas

1h 44min

 

Pòdium femení MITJA

 

Pat Perpinyà

2h 08min

 

Alba Canet

2h 15min

 

Lara Abelló  

2h 21min