10/15/2019

L’ICD programa un Cursde disseny de les polítiques públiques amb perspectiva de gènere, per apersonal de l’administració pública

L'Institut Català de les Dones (ICD), en col·laboració amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC), inicia demà dimecres, 16 d'octubre, un Curs de disseny de les polítiques públiques amb perspectiva de gènere, per al personal tècnic i administratiu de l'administració pública de Catalunya.

Aquesta formació s'emmarca dins les obligacions que estableix la Llei 17/2015, de 21 de juliol, d'igualtat efectiva de dones i homes, que estableix que els poders públics han d'aplicar la perspectiva de gènere i la perspectiva de les done sen les seves actuacions, a tots els nivells i a totes les etapes.

En aquest sentit, el curs persegueix oferir, en primer lloc, els fonaments teòrics necessaris; també presentarà què implica treballar amb perspectiva de gènere, és a dir, els canvis que s'han de dur a terme en la feina quotidiana, i també abordarà els dos principals instruments per implementar la gestió transversal de gènere en les actuacions públiques: els indicadors de gènere i els informes d'avaluació de l'impacte de gènere.

L'obertura del curs anirà a càrrec de la coordinadora territorial de l'ICD, Carme Valls, a les 09.00h., a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, c. Montcada, 23. Palau Abària de Tortosa.