10/04/2019

La Companyia de teatre l'Espill de la Fundació Mercè Pla representaran "Els Arrugats" al Festival de teatre i Circ d'Amposta, FestiCAM 2019La Companyia de teatre l'Espill del Centre Ocupacional de la Fundació Mercè Pla representarà al Casal d'Amposta el divendres 11 d'octubre a les set de la tarda, l'obra de teatre "Arrugats", basada en el llibre "Els Arrugats" de Carles Capdevila.

Per primer cop la companyia participarà en un festival internacional de teatre i circ, juntament amb altres companyies professionals d'art escèniques que oferiran al llarg de tres dies, espectacles, instal·lacions artístiques, animacions, circ, teatre, dansa, música, arts visuals, performance i arts en viu per a tots els públics, a diferents punts de la ciutat. Els espectacles programats són de diferents formats i s'adrecen tant al públic adult com al familiar.

Amb accions com el teatre, la Fundació Mercè Pla referma el compromís per incorporar a les persones amb discapacitat en tots els sectors de la societat; en aquesta ocasió participant en un acte cultural com és el FestiCAM. Sent un gran pas cap a la plena inclusió i integració de les persones que atenem a la nostra Fundació.

Per la nostra entitat, contribuir a la inclusió social de les persones que atenem és un dels objectius, per això treballem en iniciatives que abasten l'educació, cultura i l'esport, en un marc d'igualtats d'oportunitats.

La Companyia de teatre l'Espill fou creada fa 6 anys i compta amb la direcció de Carmen Amposta amb l'ajuda de Sara Fernández, aplega 18 actors i actrius del Centre Ocupacional de la Fundació i han portat a diferents escenaris obres com El lladre de Tortosa, Conte comptat, aquest conte no s'ha acabat i Els arrugats.

Els Arrugats es va representar a Tàrrega, ciutat on transcorre el comte de Carles Capdevila. L'autor va ambientar la història a "El Rosal", l'obrador de l'Associació Alba, on es fan els famosos dolços anomenats arrugats.

Us esperem ara, amb Els Arrugats, el divendres 11 d'octubre a les set de la tarda al Casal d'Amposta,  que es troba a la  Carretera Simpàtica, 6 (darrera plaça Berenguer IV).