10/08/2019

Fwd: us envio la NP formació càrrecs electes d'ahir i la fotografia

Aquest dilluns s'ha dut a terme la sessió informativa sobre polítiques d'igualtat  LGBTI a la Sala Emili Vives i Bertomeu del Consell Comarcal del Montsià dirigida als càrrecs electes de la comarca. 

La sessió ha anat a càrrec de la responsable de l'Àrea d'igualtat de tracte i no discriminació LGBTI de Barcelona.  L'objectiu principal és sensibilitzar als càrrecs electes sobre la necessitat d'implementar aquestes polítiques de forma transversal en les accions que s'impulsen en els seus municipis.

Durant l'acte la consellera de Joventut, polítiques d'Igualtat i LGBTI, Sònia Tomàs ha expressat el compromís de l'ens de continuar treballant per la igualtat  dels drets de les persones LGBTI. 

Seguidament, la formadora ha explicat conceptes relatius a la diversitat sexual i de gènere i també el deure d'intervenció de les persones que treballen a l'administració en el cas de detectar alguna situació discriminatòria.     

Per últim, Sònia Tomàs ha recordat  l'existència del Servei d'Atenció Integral, d'abast comarcal, per informar i atendre a les persones que hagin patit, estiguin patint o estiguin en risc de patir situacions de discriminació o violència per raó d'orientació, identitat o expressió de gènere.