10/02/2019

En Política no tot s´hi val, per molta majoria absoluta que tingui l’alcalde d’Amposta


Una vegada més i ja en van quatre, que es va repetint la nova manera de governar totalitària de l'alcalde en aquesta legislatura que hem encetat. Per a Adam Tomàs el concepte de majoria absoluta és sinònim d'exclusió.

Una mostra més és el nou reglament que ha imposat per determinar els habitatges desocupats a l'efecte d'incorporar-los al mercat de lloguer. Un reglament que no ha estat consensuat, ni tant sols ha fet l'esforç de presentar-lo amb el temps suficient perquè els  grups de l'oposició el poguéssim estudiar i fer aportacions.

″Un cop més l'alcalde ha volgut començar la casa per la teulada i el que farà amb aquest reglament es castigar amb sancions a aquells propietaris que no treguin a lloguer els seu pisos, en  compte de fer realitat aquella moció nostra, que es va aprovar a l'octubre per unanimitat, en la que  l'Ajuntament es comprometia  a fer un programa d'ajuts a la rehabilitació d'habitatges buits. Aquest és el primer pas perquè hi hagin habitatges al mercat, per tal de regenerar el parc d'habitatges vells de la nostra ciutat, i a canvi els propietaris destinarien aquests habitatges a lloguer social amb preus taxats i amb garantia de cobrament del lloguer″, ha afirmat Francesc Miró

Volem deixar clar que aquesta manera de fer produeix un perjudici a la ciutadania. Per molt suport majoritari que hagi tingut a les urnes no el converteix en un ser extraordinari com ell és creu, abans al contrari. El poder es gestiona des de la humilitat i no des de la supèrbia que ens vol imposar al Ple.

Amb la finalitat de posar en valor i augmentar els atractius d'Amposta, els socialistes d'Amposta vam proposar instal·lar un gran rètol icònic i identificatiu amb la paraula «AMPOSTA» per potenciar la marca de ciutat i reforçar el missatge de ciutat amable i acollidora. Pensem que els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta es podrien encarregar de realitzar el disseny del rètol.″ Ja veurem si ho acabarà fent o si una vegada més ens aprova la moció i després no ho fa″,  ha reblat Francesc Miró.

Així mateix, hem fet evident el nostre compromís per la sostenibilitat i pel transport públic, aconseguint un any més la implicació del Govern Municipal per a que, no solament per al dia de Tots Sants, el bus sigui gratuït per tal de facilitar l'accés al cementiri a tothom, sinó que durant tota la setmana també ho sigui, com un dels actes de la Setmana de la Mobilitat, facilitant entre altres desplaçaments per la ciutat i per fomentar el transport públic. Esperem que no faci falta que cada any els hi haguéssim de recordar i que facin seva aquesta proposta per sempre, perquè el bus urbà ha de ser gratuït.