10/14/2019

Els quatre presidents dels consells comarcals ebrencs convoquen un acte institucional a Xerta en rebuig a la sentència del Suprem

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre; Gemma Carim; la presidenta del Consell de la Terra Alta, Neus Sanromà i el president del Consell del Montsià, Joan Roig, han convocat els càrrecs electes i institucionals de les Terres de l'Ebre a un acte a Xerta, al Casal Municipal, dimecres 16 d'octubre a les 19.30 hores en rebuig a la sentència del Suprem. L'acte es farà al poble natal de Carme Forcadell i hi assistirà el president del Parlament, Roger Torrent.

"És un acte obert a tots els demòcrates, només les dictadures mantenen a les presons els polítics que fan valdre les seues reivindicacions de forma pacífica", ha manifestat el president del Consell del Baix Ebre.

La trobada dels representants institucionals i càrrecs electes tindrà lloc a les 19.15 a l'Ajuntament de Xerta des d'on es dirigiran al Casal Municipal.