10/16/2019

Conferència de l'educadora Alba Castellví i Miquel a Gandesa


El pròxim dia 26 d'octubre, a les 11.00 h, tindrà lloc a la Biblioteca de Gandesa una conferència d'Alba Castellví i Miquel, educadora, sociòloga i mediadora, titulada "Educar sense servir-los: infants més segurs i autònoms", organitzada per Conllonga.

Alba Castellví Miquel, mare, educadora, sociòloga, mediadora, coaching familiar i escriptora (autora dels llibres 'Educar sense cridar' i 'Un cistell de cireres. Set contes petits per a fer-nos grans') estarà dissabte 26 d'octubre a la Biblioteca de Gandesa per parlar d'autonomia, llibertat, autoestima i empatia amb els nostres Com podem ajudar-los a aprendre a actuar amb llibertat i responsabilitat ?

La conferenciant parteix de la base que la confiança en un mateix es fonamenta en la capacitat d'aconseguir amb l'esforç personal el que un es proposa. Però costa que els infants s'esforcin quan no poden comprovar els beneficis immediats d'allò que fan. També és difícil no cedir a la temptació de resoldre, com a adults, els problemes dels nostres fills. Durant la xerrada aprendrem a ajudar els nens i nenes a construir una confiança basada en l'autonomia que els permeti sentir-se segurs i així aprendre i emprendre.