9/09/2019

Signatura conveni entre l'Associació Trastorn espectre autista de les Terres de l'Ebre i la Fundació Mercè PlaAquest matí s'ha signat el conveni de col·laboració entre l'Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l'Ebre (ATEATE), integrada per famílies que volen donar resposta a les necessitats dels seus fills, i la Fundació Mercè Pla, que vetlla per l'atenció social de les persones amb discapacitat i persones en situació de dependència, mitjançant la defensa dels seus drets.

El conveni estableix un nexe d'unió entre les dues associacions, per dur a terme activitats de suport i acompanyament a les famílies, amb fills i/o filles, tutelats i/o tutelades, diagnosticades TEA, ateses en els serveis que gestiona la Fundació, o bé que en siguin derivades a aquests, per rebre orientació. A més d'atendre les demandes, que ambdues parts, puguin manifestar, i que facin referència als interessos comuns.

El proper pas serà crear una Comissió de treball amb membres de les dues entitats per poder començar a treballar amb les diferents activitats que es portaran a terme.

El conveni ha estat signat per Àngel Chavarri Margelí, president de l'Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l'Ebre i per Santiago Codinachs i Riera, president de la Fundació privada Mercè Pla.