9/30/2019

El Govern atorga subvencions per a la dinamització territorial a 29 municipis de les comarques ebrenques

El Govern, a través de la Secretaria d'Administracions Locals i Relacions amb l'Aran del Departament de la Presidència, ha atorgat les subvencions per a la dinamització territorial 2018-2019 a 29 municipis de les 4 comarques ebrenques. De moment, l'executiu ha notificat la resolució provisional als ens locals mitjançant la seva publicació al Tauler electrònic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Ara, les entitats proposades com a beneficiàries, podran formular les al·legacions convenients en el termini de 10 dies hàbils així com presentar la documentació tècnica necessària. La resolució definitiva es publicarà el proper mes de novembre. En la convocatòria, que es va obrir el passat 31 de maig, s'hi han presentat un total de 502 sol·licituds. La proposta de resolució provisional estableix que la quantitat màxima de les subvencions és de 50.000€ per cada ajuntament sol·licitant.

L'objectiu d'aquests ajuts de dinamització és la definició i execució d'accions prioritàries que comportin un valor afegit important pels municipis per tal d'afavorir la dinamització territorial i la igualtat d'oportunitats de les persones que viuen en aquest entorn.

Relació dels municipis ebrencs beneficiaris dels ajuts (resolució provisional):

Benifallet

Xerta

Paüls

Aldover

Alfara de Carles

Tivenys

Godall

Mas de Barberans

Freginals

Galera

Vinebre

Ginestar

Palma d'Ebre

Torre de l'Espanyol

Miravet

Garcia

Tivissa

Rasquera

Prat de Comte

Caseres

Bot

Vilalba dels Arcs

Horta de Sant Joan

Corbera d'Ebre

Arnes

Pobla de Massaluca

Fatarella

Pinell de Brai

Batea

Terra Alta