7/01/2019

Nota informativa de la presentació del centre de coordinació dels CSIT-WSG 2019


Text i fotos:  Irene López  

Aquest matí s'ha realitzat una visita oficial al centre de coordinació dels World Sports Games, ubicat al Centre Cívic de Ferreries.

En una roda premsa, l'alcaldessa de Tortosa, ha explicat que "en aquest espai es farà el seguiment informàtic i el control de l'APP específica dels mateixos WSG".

A més, conforme vagin arribant els esportistes de cadascuna de les delegacions, aquests hauran de desplaçar-se fins al Centre Cívic per tal d'acreditar-se i de recollir el kit de benvinguda que els han preparat: una motxilla, una tovallola, un barret i l'ampolla d'Aigües Tortosa feta expressament per evitar malgastar plàstics.

En aquest sentit, des de l'organització dels jocs també s'ha donat a conèixer que ahir a la tarda va arribar la delegació d'Iran a la ciutat i que s'espera que en les properes hores ho faci la delegació d'Holanda.

Així doncs, les Terres de l'Ebre acolliran un total de 3.169 esportistes de 42 països diferents entre el 2 i el 7 de juliol.

Cal recordar que l'acte inaugural, d'accés gratuït però d'aforament limitat, serà demà a les 21:15h a l'Estadi Municipal Josep Otero de Ferreries, després de la cercavila que les 42 delegacions protagonitzaran pels carrers de la ciutat, sortint des del Parc Municipal Teodor González.

Finalment, l'alcaldessa ha demanat a la ciutadania que "acullin molt bé els esportistes i que s'impliquin amb els jocs i els visquin".