7/07/2019

Lliurament de medalles als World Sports Games de Tortosa


Redacció i fotografia: Irene López  

Els diferents equipaments esportius de les Terres de l'Ebre han acollit al llarg d'aquests dies de competició les proves de les diferents modalitats esportives participants als World Sports Games.

El complex esportiu Win Tortosa ha acollit les proves de natació a la piscina recentment inaugurada, així com també les proves de bàsquet i els partits de futbol a les pistes outdoor i indoor de l'Estadi Municipal Josep Otero.

D'altra banda, al Parc Municipal Teodor González s'han disputat les competicions de petanca i minigolf, mentre que al Pavelló Esportiu de Remolins s'han realitzat competicions de judo, lluita lliure, handbol i bàsquet. També cal destacar que el Club de Tennis ha acollit les proves de la seva modalitat i el Seminari Diocesà Sagrada Família de Tortosa està encara acollint les patides d'escacs.

Pel que fa a la resta de municipis, a Roquetes s'estan realitzant les competicions de voleibol i fistball, a l'Ampolla s'estan celebrant proves de dance sport i wheel gimnastics, a Deltebre practiquen el karate, a Amposta hi trobem les curses d'atletisme, a Jesús les competicions de tennis taula, a La Ràpita també es practica el voleibol, el mamanet i el minifutbol, mentre que Salou ha estat la ciutat escollida per acollir el campionat de futbol americà.

Entre la tarda de dimecres i durant tot el dia d'ahir es van començar a lliurar les primeres medalles.

Els principals esports que ja han fet lliuraments de medalles han estat: natació, judo, lluita lliure, atletisme i petanca.

En totes elles ha estat present la Cuca, la mascota dels jocs que ha participat en les fotografies oficials de les competicions.Tortosa, Terres de l'Ebre, 5 de juliol de 2019