7/02/2019

La XXVI Mostra de Jazz de Tortosa arrenca amb el concert de Big Mama Montse & 30’s Band


Redacció i fotografia: Irene López

Ahir al vespre, el Parc Municipal Teodor González va acollir el concert inaugural de la XXVI Mostra de Jazz de Tortosa.

El concert va comptar amb la presència del delegat dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, Ferran Bladé, i de l'alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, que van fer uns parlaments inaugurals, juntament amb l'organitzador de la mostra, Xavi Bertomeu, d'Acadèmic.

El concert inaugural va ser a càrrec de la formació Big Mama Montse & 30's Band que va venir a la ciutat en motiu de la seva gira de presentació del seu nou disc "Party Life", un disc commemoratiu de les seves tres dècades dedicades al Blues.

Cal destacar que entre el públic assistent també hi van assistir alguns dels esportistes participants als WSG i que havien arribat a la ciutat aquella mateixa tarda.

Al llarg del festival del jazz es podrà gaudir d'altres actuacions estel·lars com ho és el cas del contrabaixista Kyle Eastwood, fill de l'actor i director de cinema, Clint Eastwood, així com també el tribut a Pete Seeger, el grup Incógnito o la Tortosa Big Band, entre d'altres.