24.7.19

Homenatge a les víctimes i supervivents de la Batalla de l'Ebre

 

Amb motiu del 81è aniversari de l'inici de la Batalla de l'Ebre, el 25 de juliol tindrà lloc a la Cota 705 de la Serra de Pàndols un homenatge als combatents que hi lluitaren.

 

Hi participaran tres membres de l'Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41: Miquel Morera, Ramon Barons i Artur V. Tomàs, excombatents republicans a la Guerra Civil. També hi assistiran, en representació de les institucions, la directora general de Memòria Democràtica, Gemma Domènech; el director del Memorial Democràtic, Jordi Font, la Directora dels Serveis Territorials de Justícia a les Terres de l'Ebre, Montserrat Ingla; la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Santromà, i els alcaldes d'Ascó, Corbera d'Ebre, la Fatarella, Gandesa, Flix, Pinell de Brai i Vilalba dels Arcs.

 

La directora general de Memòria Democràtica, Gemma Domènech, i el coordinador tècnic del COMEBE, David Tormo, atendran els mitjans de comunicació a les 11.45 h. A les 12 h tindran lloc els parlaments oficials i l'ofrena floral al Cub de la Pau. La cloenda serà a les 13 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.