7/09/2019

El director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, visita diferents activitats d'estiu per a joves a les Terres de l'Ebre

El director general de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, visitarà un camp treball internacional i dues colònies del programa "L'estiu és teu!" de les Terres de l'Ebre per seguir-ne de prop el desenvolupament. Ho farà acompanyat del coordinador territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, Joan-Lluís Barberà, i dels alcaldes de l'Ampolla i Móra la Nova.
 
A les 11.00 hores del matí, el director general visitarà les tasques del camp de treball internacional "Amfibis Mediterranis: restauració hàbitats aquàtics", que de l'1 al 15 de juliol acull 15 joves voluntaris catalans i d'arreu del món de 18 a 29 anys a L'Ampolla.
 
Durant l'acte, Cesc Poch donarà a conèixer les dades del nombre d'activitats i de participants que les entitats, institucions i empreses han notificat a la DGJ fins a aquest moment a les comarques de les Terres de l'Ebre per aquest estiu 2019.
 
Posteriorment, a les 12.30 hores, la comitiva es desplaçarà a l'alberg Mas de la Coixa de Móra la Nova (Ribera d'Ebre) on tenen lloc les colònies esportives de bàsquet del programa "L'estiu és teu!", organitzades per l'ACJ.
Les visites començaran a les 10 del matí a l'alberg de Deltebre Xanascat, on s'hi estan duent a terme colònies combinades d'idiomes i esports de "L'estiu és teu!".