6/27/2019

L’Institut Ramon Muntaner obre la convocatòria d’ajuts per al 2020 per a publicacions i activitats dels centres d’estudisLa Convocatòria de subvencions destinades a l’edició de publicacions periòdiques i monografies arriba enguany a la seva quinzena edició; està dotada amb un màxim de 500 euros, en el cas de publicacions de divulgació cultural, i un màxim de 1.500 €, en el cas de les monografies i les revistes de recerca científica. Alguns dels criteris que es tindran en compte per atorgar els ajuts són: l’estructura i durada de l’activitat, el seu interès científic, la viabilitat de la proposta econòmica i el pla de comunicació i difusió. El termini per presentar-hi la documentació acaba el dilluns 7 d'octubre de 2019 i està obert a centres d'estudis que vulguin editar publicacions al llarg de l'any 2020. Per a més informació: https://www.irmu.org/irmu/call/210.

Pel que fa a activitats, la XVII Convocatòria d'ajuts per a l'organització de congressos, jornades, itineraris i trobades de l’IRMU, preveu uns ajuts que oscil·len entre els 300 € i els 1.500 €. Les sol·licituds s’hi poden presentar fins al divendres 4 d'octubre de 2019. Entre els criteris de valoració que es tindran en compte hi ha l’interès científic de les obres, l’estructura dels continguts, el currículum de l’autor o del responsable, la vinculació amb l’àmbit territorial o temàtic d’actuació del centre sol·licitant o la seva participació en projectes i en el portal de l’IRMU, entre altres. Com en el cas de les publicacions, totes les activitats que aconsegueixin una subvenció s'hauran de realitzar dintre de l’any 2020. S’hi poden consultar les bases a l’enllaç:https://www.irmu.org/irmu/call/211.

Els dos ajuts estan convocats per l’Institut Ramon Muntaner amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i en el cas de les publicacions, també amb el de la Fundació Privada Mútua Catalana.