12.6.19

L’alcalde republicà de Móra la Nova sorprès que se l’investigui per l’1 d’Octubre

L'alcalde de Móra la Nova, Francesc X. Moliné, ha declarat com a investigat pels fets de l'1 d'Octubre aquest matí davant la jutgessa del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Falset. Al sortir, Moliné ha explicat que la jutgessa li ha fet preguntes en referència a l'obertura del col·legi electoral. "Com a Ajuntament no vam facilitar la jornada, però tampoc la vam impedir", ha declarat el batlle moranovenc.
 
Moliné ha assegurat que ha estat una "sorpresa" que se l'investigui per l'obertura del col·legi i ha apuntat que aquesta investigació deriva de la denúncia que va presentar l'Ajuntament pels desperfectes produïts al local electoral aquella jornada i per la denúncia que van presentar tres veïns per lesions. "És molt estrany, sembla que tot em torni a mi. Al final surto jo perjudicat com a representant del poble", ha emfatitzat l'alcalde.
 
Al davant de la porta del jutjat s'hi ha concentrat diversos alcaldes d'Esquerra Republicana del territori; diversos càrrecs del partit com la Secretaria d'Organització, Sus Martí; la diputada del Parlament, Irene Fornós; el senador Miquel Aubà; i veïns i veïnes de Móra la Nova, en mostra de suport a Moliné.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.