10.6.19

El pròxim dijous 13 de juny se celebra a Tortosa la Jornada del Dia del Donant "La donació, un gest per la vida, un gest per agrair"

La Regió Sanitària Terres de l'Ebre, conjuntament amb l'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), el Banc de Sang i Teixits, i l'Institut Català de la Salut Terres de l'Ebre organitza per al pròxim dijous, 13 de juny la Jornada del Dia del Donant a les Terres de l'Ebre "La donació, un gest per la vida, un gest per agrair".

Aquesta jornada comptarà amb la participació d'Enric Contreras, director dels serveis hospitalaris del Banc de Sang i Teixits i de Núria Vilanova, responsable de donació del Banc de Sang de Tarragona-Terres de l'Ebre, amb la conferència "De les persones per a les persones". Seguidament, Jaume Tort, director de l'OCATT i Joana Domingo, coordinadora de trasplantaments a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta parlaran sobre "La donació d'òrgans i teixits a Catalunya i a les Terres de l'Ebre". Roser Vallès, responsable de promoció del Banc de Sang i Teixits i Assumpció Pons, supervisora d'infermeria de l'Hospital Verge de la Cinta parlaran sobre "Donar per millorar la qualitat de vida".

Finalment, es realitzarà una taula d'experiències dels receptors en òrgans, teixits i sang i familiars de donants d'òrgans i teixits. Aquesta taula serà moderada per Ramon Claramonte, excoordinador de trasplantaments de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Un col·loqui finalitzarà aquesta trobada d'agraïment i de reconeixement als donants de les Terres de l'Ebre. 

Aquesta jornada està oberta a la participació d'entitats, usuaris i públic en general que estigui interessat en la donació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.