6/27/2019

El conseller d'Educació visita els Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre i clou l'acte de fi del curs del Centre de Formació d'Adults Lo Pont


El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà al matí els Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre i durà a terme la cloenda de la Jornada Empodera’t del Centre de Formació d’Adults Lo Pont.

En primer lloc, a les 9:30h, Bargalló arribarà als Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre a Tortosa on conjuntament amb la directora, Montserrat Perelló, farà un recorregut per les instal·lacions. A continuació, el conseller d’Educació es traslladarà a Amposta per assistir, a les 11:30h, a la cloenda de la Jornada Empodera’t, organitzada pel Centre de Formació d’Adults Lo Pont amb motiu de la fi del curs 2018-2019. L’acte començarà a les 11:30h a l’Auditori EUSES, on Bargalló serà rebut per la directora del centre, Sònia Tomàs, i la gerent de la Fundació Gentís, Marta Cid.

Els alumnes que assistiran a la cloenda són joves que han participat en el Programa Noves Oportunitats que neix de la col·laboració entre la Fundació Gentís, l’Àrea d’Ocupació Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Departament d'Educació. Aquest programa té com a objectiu retornar al sistema educatiu a joves d’entre 16 i 24 anys que han abandonat els seus estudis i afavorir, d’aquesta manera, la seva inserció al mercat laboral.