6/19/2019

El conseller Bargalló presideix el lliurament de la IV Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, presidirà demà l'acte de lliurament dels premis i reconeixements de la IV Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria, que tindrà lloc a les 18h al Palau de la Generalitat de Catalunya. Ho farà  acompanyat del president de la Fundació ICG, Antoni Siurana, el president del Grup ICG, Andreu Pi, la responsable d'hostaleria del Basque Culinary Center, Irene Cañadas, i el director general de Formació Professional, Joan Lluís Espinós.
 
A més, comptarà amb l'apadrinament del Xef Vicent Guimerà, del Restaurant Antic Molí d'Ulldecona, amb una estrella Michelin, i escollit millor cuiner de l'any pel Fòrum Gastronòmic.
 
Aquesta Beca té la finalitat de fomentar l'emprenedoria, la generació d'idees, i el coneixement tecnològic en la formació dels alumnes d'FP del sector de l'hostaleria, i compta amb el suport i col·laboració del Departament d'Educació i la facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center.
 
En aquesta edició s'hi han presentat 47 alumnes que finalitzen els cicles de grau superior d'FP de Direcció de Serveis de Restauració o de Direcció de Cuina, de diferents instituts-escoles d'Hoteleria i Turisme de Catalunya.