6/28/2019

Acte de cloenda dels 15 anys de l’Institut Ramon Muntaner

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) us convida al darrer acte de commemoració dels seus 15 anys, actes que es van iniciar ara fa un any. La darrera activitat prevista d'aquesta celebració tindrà lloc el pròxim dimarts 2 de juliol, a les set de la tarda, a l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) a Barcelona. En l'acte es presentarà la memòria anual del 2018 que inclou un balanç de l'activitat i projectes de la història de l'IRMU, s'exposaran les línies estratègiques de futur en què treballarà aquest organisme i es visionarà per primer cop un vídeo commemoratiu d'aquests 15 anys on s'explica de manera didàctica i original què és l'IRMU, quins són els seus objectius i el seu àmbit de treball, entre altres.

L'acte de tancament anirà a càrrec del president de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, Sr. Josep Santesmases; del rector de la Universitat Internacional de Catalunya i president de la Xarxa Vives, Excel·lentíssim i Magnífic Sr. Xavier Gil; del president de l'IEC, Sr. Joandomènec Ros, i del secretari general de la conselleria de Cultura, Sr. Francesc Vilaró.

L'Institut Ramon Muntaner és una fundació el patronat de la qual està integrat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana. És membre de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i dona suport, assessora, coordina i convoca ajuts anuals a projectes, publicacions i activitats dels diferents centres d'estudis locals i comarcals de tots els territoris de parla catalana. L'IRMU va néixer l'any 2003 amb un objectiu principal: donar suport a la recerca i a la difusió de l'activitat que realitzen els instituts i centres d'estudis de totes les terres de parla catalana amb moltes de les quals hi col·labora.

L'acte és obert a tothom, tot i que necessita confirmació d'assistència a l'adreça electrònica silviabeso@irmu.org o al telèfon 977401757 abans del dia 1 de juliol.