20.5.19

S'inaugura l'exposició per commemorar els 40 anys del Departament de Salut


Salut presenta una exposició itinerant per tot Catalunya per commemorar els 40 anys del Departament, que es podrà veure a l'Edifici Corporatiu de la Generalitat a Tortosa (pl. de Gerard Vergés, 1) del 21 de maig fins al 5 de juny. La mostra consisteix en una sèrie de plafons amb un extens recull històric dels fets més rellevants que han tingut el Departament per protagonista.

La presentació es farà demà, a les 11h, a la Sala Terres de l'Ebre de l'Edifici Corporatiu, adreçada al personal del Departament (Catsalut i ASPCAT). La durada aproximada és d'1 hora i 30 minuts. Durant l'acte es projectarà un audiovisual amb el testimoni de diferents treballadors del Departament i un recull de fotografies recopilades al llarg d'aquests anys.

A l'acte hi participaran:
* Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre i directora dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l'Ebre

* Xavier Rodríguez, director de Serveis del Departament

* Conrad Casas, sub-director Regional al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre de l'ASPCAT
* Patrícia Lloveras, responsable de Gestió Documental i Arxiu del Departament

 

Posteriorment, la directora dels Serveis Territorials de Salut, Mar Lleixà, atendrà els mitjans de comunicació i parlarà sobre diferents qüestions de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre.

 

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.