12.5.19

Reciten 'versos per la llibertat' a Móra d'Ebre

Avui ha tingut lloc a Móra d'Ebre l'activitat "Versos per la llibertat", del grup DiLlums d'Art al Forn, de Tortosa, que aplega un grup de poetes i artistes de diferents disciplines de les Terres de l'Ebre i el Priorat. L'acte, organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana de Móra d'Ebre, ha comptat amb les intervencions poètiques de Jesus Tibau, Ricardo Gascon, Montse Pallarés, Jesús Fusté, Agustí Masip, Anna Maria Franco, Andreu Alanyà, Fe Ferré, Joan Panisello, Ernest Redó, Tomàs Camacho, Ferran Roca i Encarna Fernandez.

L'acte ha consistit en un recorregut pel nucli antic de Móra d'Ebre durant el qual s'han fet recitacions per part dels poetes i rapsodes participants i actuacions musicals de Ferran Roca. L'itinerari s'ha iniciat a la plaça de l'Estrella i ha passat pel solar de l'antiga casa Vallobar, la plaça de Baix, el passeig de l'Ebre, l'Aubadera, la passera del castell i ha finalitzat davant de la torre de fusells.

L'activitat, que ha aplegat una seixantena de persones, s'ha complementat amb la penjada de llaços grocs per a reclamar la llibertat dels presos polítics en els diferents indrets on s'han fet recitacions.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.