20.5.19

PSC: EL POBLE NOU, TAMBÈ ÉS AMPOSTA

 

"L'ajuntament d'Amposta no ha mirat mai al Poble Nou i es gràcies a l'esforç i treball de la gent que hi viu, que és avui dia un indret turístic de màxima importància per Amposta, no solament pel seu alt valor paisatgístic i natural, sinó també per la restauració i hosteleria. És per això que els socialistes d'Amposta creiem en el potencial del Poble Nou i en la seva gent emprenedora, per aquest motiu farem una Escola d'Hosteleria per donar una sortida professional a la joventut perquè  la restauració és la principal font d'ingressos", ha explicat el candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta, Francesc Miró.

 

Després de tants anys es continua sense depuradora d'aigües residuals en un indret que requereix d'una atenció especial pel seu alt valor natural i que garanteixi la sostenibilitat, així com es fa necessari la construcció d'un nou dipòsit regulador d'aigua potable que asseguri el subministrament d'aigua a la població i també pel turisme.

 

Els socialistes d'Amposta hem fet un programa específic pel Poble Nou, per mostrar la voluntat decidida que tenim per fer un poble atractiu per a viure i per reforçar l'economia basada en el turisme.

 

Altres propostes que inclou el programa del PSC d'Amposta per al Poble Nou són:

-      Instal·larem una marquesina eficient a la parada del bus.

-      Conversió en zona de vianants de la Plaça Jardins.

-      Manteniment acurat dels jardins.

-      Instal·lació d'un caixer automàtic.

-      Baixarem l'IBI un 20% a tothom.

-      Ampliarem la carretera del Poble Nou a Sant Carles de la Ràpita

-      Millorarem els accessos i carreteres.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.