2.5.19

PSC de Roquetes: Roquetes, ciutat estimada

Roquetes, ciutat estimada.

S'aproximen unes noves eleccions municipals a la nostra "Roquetes, ciutat estimada" i, com sempre, tothom apel·la al vot. Bé, doncs jo, com a militant de Roquetes també faré el mateix, però no com a representant d'un partit, sinó com a representant del poble.

Per sort o per desgràcia, vaig poder viure l'últim govern presidit per Mariano Gil i el canvi del quatripartit de la jaqueta contra Miquel Castelló. Sí, recordem-ho perquè la memòria és un problema que ha afectat a les nostres Terres i al nostre poble durant els últims anys. Sí senyors i senyores: el primer govern de Paco Gas (no Francesc Artur, Paco) va ser una coalició entre l'antiga CiU, el PP, i EBIN (que per als qui no sàpiguen de què anava, avui seria C's). En definitiva, tota la dreta més recalcitrant i l'esquerra independentista unida contra la governació socialista (un pacte que recorda massa a l'actual pacte entre PP, C'S i VOX a Andalusia). Us imagineu aquest pacte avui en dia?

I així les coses, entre la jaqueta, i les abstencions, ERC es va anar fent forta i ha anat encadenant govern rere govern i victòria rere victòria fins a avui en dia.

Anem a fer un repàs de l'obra i miracles del govern de Paco Gas a la direcció de l'Ajuntament de la nostra ciutat estimada (tranquils que serà ràpid): apujada successiva de l'IBI; canviar un Hospital per un macroCAP i destruir tota l'obra que durant més de 20 anys havia fet l'anterior alcalde (això és el que més han fet i en el que més s'hi han dedicat, per suposat): desús i quasi destrucció de les piscines municipals i del camp de futbol municipal; crítica i reprovació contínua del Pavelló municipal (que funciona bé des del primer dia). I ja està, us he dit que seria ràpid.

I així, després de 12 anys de govern de Paco Gas, l'única cosa que hem aconseguit és uns grans cartells a l'entrada del nostre poble amb la informació "Municipi per la Independència", suposo que pagat amb els impostos de tot el poble.

La gran obra de govern de Paco Gas: que va deixar un any sense l'enllumenat de Nadal, durant molt temps, llogada pel Comerç Agrupat de Roquetes; que va prometre unes Festes Locals gratuïtes; que va prohibir a conveniència els bous i les vaquilles, una tradició del nostre poble des de temps passats; que ha convertit la revista Roquetes, en un eslògan de "comunicació" contínua sobre la seva "obra" de govern"; que insulta a la oposició de l'Ajuntament amb qualsevol improperi; que va en direcció prohibida sempre que pot pel C/Masia; i, el més important: engalanar els carrers, els arbres i els bancs de llaços grocs (suposo que volia guanyar el concurs de carrers engalanats).

I així, jugant amb els sentiments de molts de roqueteros que s'han cregut les mitges veritats de la Independència de Catalunya, Roquetes, així com molts pobles de Catalunya, estem immersos en una lluita dialèctica entre els partidaris del Sí o del No; però "lo important" que és Roquetes, això ha passat a millor vida.

Ja no es parla de quan es va fer el nou IES; ja no es parla dels plans per frenar l'atur jove i/o adult; ja no es parla de recuperar el Mercat Municipal; ja no es parla de promocionar el poble, l'Observatori, els Ports; ja no es parla de quan el Club Deportiu Roquetenc va pujar a la Regional; dels dies de Teatre el primer dilluns de Festes; de la LEAR...

Ara només es parla de canviar els noms dels carrers i el nom dels Pavellons; de pintar el terra dels carrers; de donar subvencions a les organitzacions afins; de destruir tota l'obra de governs anteriors...

Si ets dels que enyoren aquells temps; si ets dels que en algun moment t'has quedat a casa perquè el que veus no t'agrada; si ets dels que creus en un govern progressista; si no et creus les mitges veritats de l'independentisme; si creus que Roquetes està per damunt, sàpigues que és ARA O MAI.

ARA és el moment de pensar només en Roquetes. ARA és el moment de canviar el futur dels teus fills. ARA és el moment de recuperar una Roquetes igualitària, justa i social. ARA és el moment de transformar una Roquetes basada en la jaqueta i les promeses incomplertes. ARA és el moment de millorar.

Recuperem l'esperit de la concòrdia! Recuperem l'esperit del progressisme! Recuperem l'esperit de la cordialitat! Recuperem el passat per construir un nou futur!

RECUPEREM ROQUETES!!!


Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.