9.5.19

Nota de premsa del nucli de suport de la CUP de Móra d’Ebre en relació al contracte de gestió del mercat municipal de Móra d’Ebre

El dia 24 de febrer 2019 vam presentar una instància a l'Ajuntament de Móra d'Ebre en relació al contracte de gestió del mercat municipal. Una vegada rebuda tota la documentació i analitzant tots els punts del contracte del mercat municipal Morenc arribem al següent desenllaç:

-Que en el contracte de prestació indirecta del servei del mercat municipal s'especifica que l'empresa gestora del servei té l'obligació de contractar a un vigilant.
·S'ha constat que no hi ha servei de vigilància durant els dies de mercat des de l'inici del contracte.

-Que en el contracte de prestació indirecta del servei municipal s'especifica que l'empresa gestora del servei té l'obligació de classificar els residus urbans generats per la pròpia activitat del mercat.

·S'ha constat que no hi ha servei de classificació de residus urbans des de l'iniciï del contracte.

-Que segons el ple de clàusules tècniques, l' incompliment de punts del contracte implica sancions, o fins i tot, que es pugui rescindir el contracte i recuperar el control del servei. No només això, sinó que l'Ajuntament té la capacitat per avaluar que el servei s'està prestant correctament.

-És per tot això que hem sol·licitat a l'Ajuntament que ens informi sobre si s'ha fet quelcom al respecte i ara que l'Ajuntament en té coneixement, si té previsions de que actuï al respecte.

- Denunciem al mateix temps el silenci d'alguns dels partits de l'oposició al consistori amb totes les queixes per part de la població. Avui ja ho entenem tot. Partits polítics al costat de les empreses com de costum!

Des del Nucli de Suport Cup ens trobaran fermes i dempeus per lluitar contra aquest fet tant preocupant per als nostres veïns i veïnes , després de veure com s'han patit agressions físiques al mateix mercat i la falta de respecte per l'entorn de la llera del nostre carrer Major (Riu Ebre) que cada divendres està més brut. Hem dit prou a la inacció. I passem a l'acció. Recuperem els serveis municipals ja. I aixequem catifes.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.