13.5.19

Nota de premsa de Tots i Totes per Móra sobre proposta de cara a cara entre Santiago Campos i Joan Piñol

Tots i Totes per Móra ha fet pública una nota de premsa sobre una proposta de cara a cara entre Santiago Campos i Joan Piñol:        

Just s'acaba d'iniciar la campanya electoral i al Municipi de Móra d'Ebre ja tenim la polèmica servida. El líder del nou partit municipalista, Tots i Totes per Móra, en Santiago Campos, ha reptat a l'actual alcalde en Joan Piñol, a un debat cara a cara en una entrevista emesa aquest matí a la Cadena Ser de la localitat.

Santiago Campos s'ha mostrat molt crític amb Joan Piñol, el qual va ser tinent d'alcalde durant nou dels setze anys dels quals ell va ser alcalde del municipi, ambos en representació de l'antiga formació de Convergència i Unió. L'exalcalde també ha anunciat que renuncia al sou que li correspondria com alcalde si surt elegit i ha fet referencia al procés judicial que Piñol té obert pel suposat cobrament il·lícit de diners provinents de l'empresa Activa Mutua, quan al mateix temps estava cobrant de la diputació i l'Ajuntament, amb dedicació completa.

Campos també ha posat en dubte un dels punts forts del programa d'en Piñol, que anuncia que han reduït el deute de Móra d'Ebre en més de la meitat. Campos sosté que "amb el temps que porten de mandat no han creat cap infraestructura de valor per al municipi i que han venut terrenys propietat del Ajuntament per lo que aquesta rebaixa del deute, si es que realment s'ha produït no té valor global. Ha anunciat la realització d'una auditoria independent, així com ha remarcat que el endeutament que ell va deixar, si tenim en compte els actius que hi ha darrere actualment, com l'Hospital Comarcal, el Pavelló Municipal o la piscina coberta tenen un valor per al poble deu cops més del que van costar".

Finalment també ha sigut molt crític en dos projectes del actual equip de govern, com el pàrquing del Barranc de les Moreres, pròxim a l'Hospital i l'obra i concessió d'explotació del mercat municipal a l'Illa de Sauri i que com ha comentat Campos té obert un altre litigi entre les parts afectades.

En els pròxims dies veurem com es desenvolupa la campanya, i si Joan Piñol accepta el repte al qual l'ha sotmès l'actual líder del partit municipalista, Tots i Totes per Móra.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.