15.5.19

Nota de premsa de Fem Poble Alternativa Municipalista sobre la presentació de la candidatura morencaFem Poble AMUNT ha fet pública la nota de premsa següent sobre la presentació de la candidatura:

El dissabte 11 de juliol a les 19:30h. Fem Poble AMUNT va ser la primera candidatura en donar el tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions municipals.

L'acte va tenir lloc a la Plaça de Dalt de Móra d'Ebre. Aquest espai no només va ser escollit pel la seva ubicació neuràlgica al centre del poble, sinó per transmetre el missatge de proximitat i de relacions horitzontals entre Fem Poble i els morencs i les morenques.

El representant de la Forja Ribera d'Ebre, Maurici Sabater, va posar èmfasi en la qualitat professional i personal dels membres de la llista, de la mateixa manera que va remarcar  el treball i compromís incondicional dels membres per a representar els interessos de la població morenca.

Júlia Santapau, candidata a diputada a les passades eleccions generals per Front Republicà, va explicar la importància de què Fem Poble concurreixi a les eleccions municipals. Va incidir en què una alternativa d'esquerres i municipalista era necessària per dotar de mecanismes transparents i participatius a l'administració pública.

El candidat de llista, Jordi Fornós, va subratllar que, a diferència d'altres partits polítics, ell es posa a disposició absoluta de la població per escoltar les seves necessitats i requeriments. Va recalcar que Fem Poble sorgeix d'un moviment popular fort i madur, que es dota de mecanismes assamblearis i oberts a tothom per a millorar el municipi.

Jordi Fornós va explicar que el programa que presentaven inclou més de 90 propostes prioritàries i executables en la propera legislatura. No obstant això, els diferents grups de treball assambleari vinculats a la candidatura en contemplen moltes més que inclouen propostes d'implementació de mig i llarg termini.

Va destacar:

- La voluntat de treball conjunt amb el comerç local, així com el recolzament institucional per a establir línies estratègiques d'actuació que permetin millorar la situació actual.
- La creació d'una Móra d'Ebre "caminable" amb l'eliminació de totes les barreres arquitectòniques i la creació d'espais agradables per l'usuari.
- La promoció del turisme esportiu, cultural i artístic de qualitat a través d'un pla de dinamització turística que posi en valor els recursos del territori com a elements articuladors de l'oferta.
- L'elaboració d'un estudi de viabilitat per a la implantació d'un mercat municipal que potenciï el comerç local i els productes de km 0.
- La creació d'un pla de paisatge per per tal d'assumir compromisos estructurants i específics a facor de la protecció, ordenació, gestió, millora i valorització del paisatge.
- La definició de mecanismes de transparència i participació ciutadana que permetin prendre decisions conjuntes amb la població.
- La posada en funcionament d'un protocol de prevenció i actuació en contra de la violència de gènere.
- La municipalització de serveis.
- L'eixugament del deute municipal.

Un dels momens més emotius entre els assistents va ser quan Jordi Fornós va anunciar que una de les propostes estrella és que Fem Poble vol que les morenques i els morencs puguin viure, crèixer i jugar al casc antic. És per aquest motiu que va indicar el compromís de la candidatura en elaborar un pla de millora del centre, recuperant els espais medievals i dotant d'història i riquesa interpretativa l'immobiliari urbà. També va anunciar un pla de subvencions per a la reparació i acondicionament de façanes.

Respecte al fet que en aquestes eleccions es presentin 3 noves llistes, Jordi Fornós va recalcar que Fem Poble AMUNT no es mou per cadires. Senzillament es posa a disposició del poble una llista que pretén escoltar, ajudar i governar amb transparència, realisme i igualtat d'oportunitats per a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.