17.5.19

Neus Sancho, candidata a l’alcaldia d’Alcanar pel PSC: Fem d’Alcanar el poble de tots i de totes


Perquè volem un govern on tots i totes hi tinguem cabuda. Alcanar, les Cases i Alcanar Platja. Un govern que miri pels interessos de tots els ciutadans i de totes les ciutadanes, sense exclusió de cap tipus. Des dels més joves, fins a la gent més gran. On la dona continuï sent líder indiscutible, en un model de societat progressista. Un govern compromès amb les polítiques d'igualtat de gènere i de benestar social.

El nostre poble compta amb una gran riquesa històrica, paisatgística, però també amb un devessall que prové majoritàriament del món de la pagesia. Tenim més de 14 quilòmetres de costa, amb les millors platges, i som una de les poblacions que compta amb un gran riquesa cultural; amb nacionalitats provinents d'arreu del món (Europa, Àfrica, Amèrica del Nord i central, Amèrica del Sud, Àsia i Oceania. I sobretot, tenim un producte de qualitat que ens fa sentir orgullosos allà on anem. Les nostres taronges i mandarines.

Perquè ara es l'hora de fer-ho possible. Hem de lluitar per allò que volem. Perquè els joves amb talent, no marxin a l'estranger. Hem de potenciar el sector de la industrialització, font del creixement econòmic i ocupació del nostre territori. Però també, mirant cap a altres sectors, hem d'apostar i fer possible que el sector del cítrics es revalori. S'han d'adoptar mesures que frenin el canvi climàtic i les importacions provinents de Sud-Àfrica, que han fet que el sector de la crisi s'hagi vist castigat durament al nostre municipi. Perquè a Alcanar es viu de l'agricultura. Apostarem per a que siguin més les ajudes cap al sector.

Volem que les zones de Les Cases i d'Alcanar Platja, siguin una clara aposta per potenciar un turisme sostenible i de qualitat. Amb més serveis de transport durant els mesos d'estiu per les zones del prats, i amb l'arranjament de camins que han estat oblidats pels governs anteriors.

A més, volem incentivar les ajudes cap a l'educació, cap a les famílies amb menys recursos. L' educació continua essent el pilar fonamental per generar talent i ocupació.

També volem que la seguretat ciutadana estigui garantida, i que no hi hagin actes incívics engendrats per uns quants.

El grup polític dels consens, del diàleg i de dir no a la confrontació. Volem respostes i solucions. Als darrers comicis del 28-A, hem estat la segona força més votada al nostre municipi i també la segona a Tarragona.

Perquè pensem que podem reactivar allò que els altres governs han deixat enrere o simplement no han fet. Els canareus i les canareves, els casencs i les casenques hem de fer que els nostres interessos, siguin la veu del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.