8.5.19

L'IDECE i el projecte LIFE MIGRATOEBRE organitzen les jornades “Reptes per a la migració dels peixos a Europa”

L'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE) i el projecte Life MigratoEbre organitzen els dies 9 i 10 de maig, les jornades de "Reptes per a la migració dels peixos a Europa".


L'obertura de les jornades serà demà dijous, 9 de maig, a les 9 del matí a la sala Terres de l'Ebre de la seu de la Generalitat, a càrrec del director de l'IDECE, Alfons Montserrat, i el director territorial d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ferran Grau.


Les jornades compten amb la participació d'una trentena de tècnics i investigadors holandesos, francesos, italians i de l'estat espanyol, que debatran sobre la recuperació sostenible del poblament de peixos autòctons, amb el tram final del riu Ebre com a exemple. Durant el matí, presentaran els diversos projectes i sistemes de monitoratge; i, a la tarda, a les 17.00h aprox., coneixeran la rampa de peixos de l'assut d'Ascó.


Les jornades continuaran divendres, 10 de maig, amb la visita a les 10h dels esturions europeus que es mantenen al Centre d'Aqüicultura de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) a la Ràpita. Seguidament, a les 11h, a MónNatura Delta de l'Ebre, on debatran sobre la participació ciutadana en general i del col·lectiu de pescadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.