30.5.19

La candidatura Junts pel Montsant – Unió de Pagesos guanya les eleccions als tots els censos de la DOP Montsant i el sindicat també aconsegueix un vocal a la DOP Terra Alta


 

La candidatura conjunta amb la qual s'ha presentat Unió de Pagesos a les eleccions al Consell Regulador de la DOP Montsant, Junts pel Montsant-Unió de Pagesos, ha guanyat les eleccions als censos A (productors socis de cooperatives), B (productors no socis de cooperatives) i D (cellers) celebrades avui, segons els resultats provisionals. D'altra banda, Unió de Pagesos ha tret un vocal al cens B de les eleccions de la DOP Terra Alta.

 

La candidatura Junts pel Montsant-Unió de Pagesos ha obtingut els tres vocals del cens A, Ricard Rull i Andreu Fernández, amb 123 vots cada un, i Lluís Miquel Molina, amb 121 vots. Els vots emesos han estat 144 d'un cens de 376 electors. També ha aconseguit els dos vocals del cens B: Josep Maria Bargalló, amb 73 vots, i Baix Priorat SCP, amb 71. En aquest cens han votat 97 electors d'un total de 331 inscrits. Pel que fa al cens D, Junts pel Montsant-Unió de Pagesos ha aconseguit els cinc vocals: cellers Sant Rafael (32 vots), Comunica (32 vots), Masroig i Secció de Crèdit SCCL (32 vots), Cairats 831 vots) i Coca i Fitó SL (31 vots). El vots emesos han estat 40 de 53 inscrits.

 

Quant a les eleccions al Consell Regulador de la DOP Terra Alta, Unió de Pagesos ha aconseguit un dels dos vocals del cens B, Francesc Andreu Julià, amb el nombre més alt de vots (78), d'un total de 376 vots emesos i un cens de 422 inscrits.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.