25.5.19

Enric Roig: “Aquestes eleccions han de marcar el futur de Tortosa”

Els dies de pluja són senyal d'auguri. Un final de campanya marcat per l'aigua, però també ple d'optimisme i bones vibracions. "El proper diumenge omplim les urnes de vots socialistes", ha dit Dolors Bel.

Durant quinze dies "intensos" els i les socialistes han presentat les seves propostes, en una campanya transparent i "plena de bons propòsits".

La número dos de Roig, ha volgut agrair a totes aquelles persones que han participant activament de la campanya, "militants, simpatitzants, ciutadans i ciutadanes de Tortosa, i mitjans de comunicació que durant aquests dies han estat acompanyant-nos".

El candidat a l'alcaldia, Enric Roig, també ha volgut agrair als mitjans de comunicació per haver estat a "peu de carrer" i traslladar el seu missatge, que té com objectiu resoldre "les problemàtiques de la ciutat".

El PSC ha denunciat novament al govern municipal per deixar-los al marge en totes aquelles decisions que s'han pres.  "Passi el que passi continuarem treballant per Tortosa. Hem passat anys molt durs però hem estat ferms i hem tirat endavant", ha explicat Roig.

Els i les socialistes continuen apostant per un govern progressista i solvent i esperen renovar diumenge el seu compromís amb la ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.