6.5.19

Els Premis Esportius de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre fan un reconeixement al Club Nàutic de Móra d'Ebre pels cinquanta anys de la seua fundació

El Club Nàutic de Móra d'Ebre va rebre un reconeixement en el marc de la sexta edició del lliurament dels Premis Esportius de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, un acte que va tindre lloc el 30 d'abril,   a la plaça dels Dolors de Tortosa,  sota la presidència del secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyat de l'alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé i de la representant territorial de l'Esport, Cinta Espuny. 

El guardó atorgat al Club Nàutic de Móra formava part de la categoria d'aniversaris dels clubs esportius ebrencs. L'encarregat de rebre la plaça de reconeixement va ser Enric Gurrera, un dels fundadors del club morenc i el seu primer president, acompanyat de la regidora d'Esports de l'Ajuntament, Maria Rodríguez. Val a dir que també es van lliurar reconeixements a altres tres clubs que han complit els seus primers anys de vida:  els clubs nàutics de l'Ampolla i de Sant Carles de la Ràpita, i la Unió Esportiva Aldeana, de l'Aldea

Amb aquestes distincions, la Generalitat va voler expressar la seua gratitud als esportistes, entrenadors, entitats, clubs i associacions de les Terres de l'Ebre que, gràcies al seu esforç i dedicació han assolit un podi a nivell estatal o en competicions internacionals. Es van lliurar un total de 120 premis entre esportistes a títol individual i equips. En aquesta edició també es van distingit 3 forjadors de l'esport ebrenc, 9 clubs pel seu 25è aniversari, 4 clubs pel 50è aniversari i 2 pel 75è aniversari.

Durant l'acte es va fer referència als World Sport Games 2019 Tortosa i les Terres de l'Ebre, que se celebraran el proper mes de juliol i acolliran milers d'esportistes de més de 30 països diferents. Entre les subseus d'aquests jocs figura la població de Móra d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.