23.5.19

Acte final de campanya Junts per Móra d'Ebre


El dijous 23 de maig a les 20:30 s'ha dut a terme a la Sala La Democràcia de Móra d'Ebre l'acte que clou la campanya electoral de la candidatura Junts per Móra d'Ebre amb la presència de vora 150 persones.

El president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-Seca, Josep Poblet, ha acompanyat a la llista encapçalada per Joan Piñol, en el que serà un dels seus darrers actes com president de la Diputació. L'acte ha transcorregut en un format molt distés i amb una durada propera a la hora, ha tingut moments molt emotius.

22 raons per votar Junts per Móra d'Ebre

Un a un, els candidats de Junts per Móra d'Ebre han anat explicant els diversos motius que, al seu entendre, han de moure a la ciutadania a donar-los suport el proper diumenge.

A continuació, Joan Piñol ha volgut fer una anàlisi del per què es presenten 7 llistes a les municipals quan, tradicionalment, a Móra d'Ebre únicament s'havien presentat 4. Segons el cap de llista el fet que l'economia de l'Ajuntament estigui sanejada, l'apoderament de la ciutadania com a resultat de la digitalització i que Móra d'Ebre sigui un lloc on tots els partits volen tenir presència, són les causes principals d'aquest increment de candidatures. Piñol també va destacar també una certa agror durant la campanya i va demanar als veïns que han de marcar límits als polítics exigint-los que no s'entri en desqualificacions personals, que no busquin el benefici personal i que lluitin contra les fake-news.

Una darrera legislatura per tancar-ho tot

En el seu ús de la paraula, el cap de llista va recordar als assistents els principals èxits assolits durant els seus 8 anys al capdavant de l'Ajuntament seguint l'esquema dels tres eixos que ha anat utilitzant durant la campanya: promoció econòmica i turisme, serveis a les persones i gestió municipal.

A continuació, en un dels moments més emotius de tot l'acte, Joan Piñol va anunciar que aquest seria el darrer acte que faria al capdavant d'una candidatura, amb la tranquil·litat de veure que hi ha renovació i futur amb la llista actual de Junts per Móra d'Ebre. També va aprofitar per recordar que quan es va presentar per primer cop al 2011 únicament volia estar dues legislatures però que voler acabar la feina iniciada li portava a optar a una tercera reelecció. La participació de Piñol a l'acte va concloure amb la petició de vot el proper diumenge.

Josep Poblet destaca la lleialtat i la capacitat de treball del candidat

La intervenció del convidat d'honor en l'acte final de campanya, Josep Poblet, va anar en clau de passat i es va centrar en explicar l'altra cara del cap de llista quan no està al poble. Poblet afirma que "quan Piñol està a Tarragona, algú pot tenir la temptació de dir que no està treballant per Móra d'Ebre. Res més lluny de la veritat, des de Tarragona, també treballa per Móra d'Ebre…i a vegades més que des d'aquí per tot el que aconsegueix". També va aprofitar per destacar la feina conjunta que han realitzat a la Diputació de Tarragona, on és una la persona encarregada de l'organisme autònom de recaptació BASE.

El tancament del parlament de Poblet ha servit per recordar la feina feta amb les despulles de Julio Antonio i com s'han pogut retornar al poble fruit d'una feina conjunta entre la Diputació i l'Ajuntament i, a més, ha anunciat que hi ha partida pressupostària dedicada a la Diputació per fer finalment realitat el Museu Julio Antonio a Móra d'Ebre. Amb el desig del millor dels èxits el proper diumenge per la candidatura Junts per Móra d'Ebre va cloure la participació de Poblet.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.