20.5.19

24 de maig: La Jornada Solidària de la Terra Alta lliurarà 41.000 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu

Divendres vinent, dia 24 de maig, tindrà lloc una trobada entre l'equip organitzador principal de la Jornada Solidària de la Terra Alta a Gandesa i responsables de  l'Hospìtal Sant Joan de Déu, de Barcelona, per a fer l'acte simbòlic de l'entrega a l'hospital dels diners recaptats en la jornada celebrada el 7 d'abril passat a Gandesa,  que ascendeix a 41.000 euros.

L'organització anuncia que en una setmana es tancarà definitivament la recaptació de la Jornada Solidària de la Terra Alta a Gandesa. Tot i que l'organització volia finalitzar el mateix dia 7 d'abril la capta de diners, les microaccions i el desig dels participants i de la població comarcal en general de continuar contribuint a la causa, s'ha allargat el període per a continuar ingressant els diners a l'Hospital Sant Joan de Déu a través d'una plataforma associada a la Jornada.

La Jornada Solidària va idear-se per a recaptar diners per al SJD Pediatric Cancer Center, centre que serà referent europeu en la recerca i tractament del càncer infantil. La iniciativa va consistir en tota una sèrie d'actes lúdics i festius, dinar popular i concert de tarda per a tots els públics amb l'objectiu de col.laborar econòmicament amb la causa. Tota una comarca, i tant des de l'àmbit públic com privat, va posar-se en funcionament de forma molt activa i solidària. Es va organitzar un dinar al qual van assistir 1.400 persones i es calcula que més de 2.000 persones van acudir a l'acte durant tot el dia (entre assistents i voluntaris). La valoració final és excel·lent i l'emoció sentida també, tal com informen els membres de l'organització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.