10.4.19

Unió de Pagesos, davant l'anunci de dimissió del càrrec del responsable nacional dels Cítrics d'Unió de Pagesos, Carlos Roig

Unió de Pagesos lamentarà la dimissió del responsable nacional del sector dels Cítrics d'Unió de Pagesos, Carles Roig, el qual ha dit que la formalitzarà els pròxims dies, i li agraeix els anys de dedicació sindical.

D'altra banda, el sindicat recorda que qualsevol càrrec sindical disposa dels òrgans de participació per vehicular les seves demandes.

Unió de Pagesos també recorda que el 14 de febrer passat va impulsar una plataforma reivindicativa per revertir la crisi de preus del sector citrícola i l'ha defensat impulsant mocions als ajuntaments ebrencs i al Consell Comarcal del Montsià, i ha promogut reunions tant davant del Departament d'Agricultura com davant del Ministeri d'Agricultura des d'aleshores. El sindicat segueix en la defensa ferma d'aquestes propostes tal com van ser plantejades.

D'acord amb els Estatuts d'Unió de Pagesos, mentre l'executiva nacional d'un sector no elegeix un nou responsable nacional, la representació recaurà en un responsable de la Comissió Permanent Nacional d'Unió de Pagesos. En el cas dels sectors dels Cítrics, l'atendrà el responsable de Sectors Agrícoles d'Unió de Pagesos, Rafel Verdiell.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.