30.4.19

Torna el "Posa't la Gorra!" a PortAventura World


Encetem la nostra 17a campanya amb moltes ganes de retrobar-nos, per iniciar plegats la campanya de sensibilització pel càncer infantil! Amb la gorra dissenyada per Agatha Ruiz de la Prada, que té un fort impacte visual, gràcies a la vivacitat dels seus colors.

Celebrarem la festa el 8 de juny, de nou a PortAventura World, un espai màgic que enguany volem tenyir de colors I omplir d'emocions. L'acte central de la festa és la lectura del manifest a càrrec dels nens i nenes de l'AFANOC que serà a les 13.00h a l'escenari principal situat a la Plaça de la Xina, acompanyats per les autoritats assistents. Podreu anar consultant la resta de programació a la web de la gorra.

Un any més, us demanem que difongueu aquest esdeveniment a través del vostre mitja. Els fons aconseguits amb la venda de les gorres són per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, donant atenció psicosocial integral, adequant hospitals, acollint a La Casa dels Xuklis i fent l'acompanyament des de les delegacions de Lleida i Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.