2.4.19

Ple extraordinari a l'Ajuntament de Móra la Nova


Ple extraordinari a l'Ajuntament de Móra la Nova el 2 d'abril, a les  19:30 h, amb l'ordre del dia següent:

PRIMER. Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior.

SEGON. Aprovació, si escau, de sorteig dels membres de les Meses electorals a constituir amb motiu de les Eleccions a Corts Generals 2019.

TERCER. Aprovació, si escau, del Conveni entre l'Ajuntament de Móra la Nova i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre pel qual es regulen determinats aspectes relatius al Programa treball i formació 2018. Projecte de recuperació del patrimoni cultural i ferroviari.

QUART. Aprovació, si escau, del Conveni entre l'Ajuntament de Móra la Nova i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre pel qual es regulen determinats aspectes relatius al Programa treball i formació 2018. Manteniment i pintura del mobiliari urbà dels parcs i de les àrees de lleure.

CINQUÈ. Aprovació, si escau, de les dades resultants de la revisió del padró d´habitants de Móra la Nova, a data 01/01/2019.

SISÈ. Aprovació, si escau, de la proposta d´acord de la petició de compatibilitat de personal laboral contractat temporalment a l'Ajuntament de Móra la Nova, per desenvolupar una activitat privada.

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.