12.4.19

Manel Masià (JuntsxAmposta) presenta una candidatura per recuperar la confiança dels Ampostins

Avui divendres, en una sala plena de gom a gom a la seu del Partit Demòcrata d'Amposta, s'ha presentat la Candidatura a les municipal del proper maig.


Una llista que busca recuperar la confiança de l'electorat d'Amposta que clarament va perdre a les últimes eleccions municipals de 2015. Durant aquests últims quatre anys, s'ha fet un nou partit, amb un nou president local, s'ha canviat de local, i s'ha implantat una nova forma de treballar, sobretot buscant l'obertura al màxim del partit a la ciutadania. Una nova forma de treballar que de manera ambiciosa busca fer una Amposta millor, una Amposta adaptada als nous temps, volem portar Amposta més enllà..


Durant l'últim any s'han intensificat les reunions amb entitats esportives, culturals i socials, i amb personalitats destacades d'Amposta per tal de agafar el batec de la ciutat i de les persones més implicades. S'ha escoltat a la gent per tal de fer un programa electoral i unes propostes, que juntament amb la feina de l'equip Amposta2030, faci d'Amposta una ciutat de futur i en futur.


L'anàlisi de la majoria de reunions es que Amposta econòmicament està gelada, que no hi ha feina de qualitat i que a nivell territorial s'està perdent pistonada. L'Amposta magnètica, un decàleg de valors i propostes, és aquella Amposta que supera tots aquests problemes per tornar a possar-la al mapa, per generar feina de qualitat, per fer una gestió diferent de l'ajuntament posant les persones als centre i que fa de la ciutat un servei.


La llista està composta per 12 dones i 9 homes, la qual cosa representa un canvi de tendència respecte a d'altres llistes i l'aposta descarada per encarar un canvi de model de societat que nosaltres ens creiem des de bon principi.


Una llista transversal amb tots els sectors representats, amb gent planera, bona gent, amb una mitja d'edat per sota de les anteriors llistes de CDC i, sobretot, amb moltes ganes de treballar per la gent d'Amposta.


També volem transmetre un agraïment molt especial als regidors sortints que han fet molt bona feina com a grup municipal. Ells, amb el seu esforç, han mantingut el pavelló molt alt i nosaltres, per això, els estem agraïts. I un record molt molt especial a José Tomàs, regidor que ens va deixar aquesta legislatura.


Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.