10.4.19

Lo racó del CERE, nou programa radiofònic del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre

El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre promou, des de la seva fundació, la investigació i la divulgació dels valors artístics, culturals i científics de la comarca. Així, des de l'any 1983 s'han dut a terme nombroses recerques que han rebut el suport o han estat publicades pel CERE.

Amb l'objectiu de donar visibilitat a aquests treballs i als socis i estudiosos que els han fet possibles, i com a resultat de les iniciatives que s'estan duent a terme per dinamitzar l'entitat i donar a conèixer el Centre d'Estudis al conjunt de la població, el CERE ha creat un programa de ràdio titulat Lo racó del CERE.

En aquest espai, que té un format de falques que oscil·len entre els tres i cinc minuts de durada, els investigadors expliquen curiositats sobre els pobles, la gent i la comarca de la Ribera d'Ebre. D'aquesta manera els oients disposaran de petites píndoles de coneixement que els aproparan al treball de recerca d'aquests estudiosos, a la tasca de divulgació i promoció que fa el CERE i a la realitat comarcal del passat i de l'actualitat.

En total s'han gravat més d'una cinquantena de falques que s'emetran a totes les ràdios de la comarca (Ràdio Flix, Ràdio Móra d'Ebre, Ràdio Móra la Nova i Ràdio Tivissa). L'enregistrament i producció de les falques ha anat a càrrec de Ràdio Móra la Nova i Ràdio Móra d'Ebre. De moment ja estan disponibles en línia les primeres falques; es poden escoltar seguint  https://www.ivoox.com/podcast-lo-raco-del-cere_sq_f1677879_1.html

Cap comentari:

Publica un comentari

Els comentaris es moderen tots.